HOLA, SÓC LA MARIA!

El món de l’art em va atrapar des de ben petita i no hi havia res que em fes més feliç que una caixa de colors. Si m’imaginava el meu futur, em veia amb pinzells a una mà i pintura a l’altra, omplint de color una tela blanca. Mai m’hauria pensat que, un dia, la tela em somriuria, em parlaria i tindria ulls, nas i boca. Aleshores, es va obrir davant meu un món meravellós; el món del maquillatge. Va ser un amor a primera vista que s’ha convertit en una relació que ja fa 5 anys que dura. El maquillatge té el poder de canviar la percepció que els altres tenen de tu i fins i tot la percepció que tu tens de tu mateixa. Gràcies a això pots triar quina part del teu interior vols projectar a l’exterior i aconseguir transmetre exactament allò que et proposes. Avui, poso la meva creativitat i les meves brotxes al teu servei per donar vida a les teves idees i ajudar-te a transformar un dia qualsevol en un dia màgic.

Tu vas néixer sent extraordinària perquè no hi ha ningú més al món que sigui com tu. Ets igual i alhora diferent de totes les persones de la terra, per tant, a l’hora de fer brillar la teva personalitat no hi ha idees massa senzilles ni idees massa boges, l’única condició és que tu et sentis identificada amb el resultat. Seràs “extraordinàriament tu” buscant l’excel·lència en la teva imatge, respectant la teva essència. 

Tant si estàs a punt de viure el teu dia més esperat, com si tens un projecte de somni i busques una maquilladora per acabar-lo d’arrodonir o si vols aprendre els secrets de la màgia del maquillatge, has arribat al lloc adequat. Fes una respiració profunda i prepara’t per ser extraordinàriament tu. 

 

Com et puc ajudar?

Si tens qualsevol dubte o consulta, emplena el formulari següent i et respondré el més breument possible. 

Scroll to Top