EXTRAORDINÀRIAMENT TU

EXTRAORDINÀRIAMENT TU

MAQUILLATGE I PERRUQUERIA PER A NÚVIES

Et cases? Enhorabona i benvinguda a l’experiència beauty de la teva vida!

Estàs vivint un gran moment; els preparatius pel vostre gran dia! És una temporada per gaudir, per emocionar-te, per il·lusionar-te i, també, per passar una mica de nervis. El millor perquè tot flueixi i vagi com una seda és que et rodegis d’un equip de professionals amb els quals et sentis còmoda i acompanyada en tot moment.  És especialment important tenir un bon feeling amb la teva maquilladora, ja que serà la persona que estarà amb tu les hores abans de la cerimònia i que t’ajudarà amb qualsevol petit imprevist que pugui sortir. Per això, t’ofereixo la possibilitat d’accedir a una experiència que va més enllà de l’aplicació de maquillatge, una autèntica experiència de bellesa amb personalitat pròpia que t’ajudarà a brillar encara més en el teu dia més especial.    

D’entrada, tinc un secret per explicar-te… el look de núvia no existeix! El maquillatge de núvia no és res més que el que tu vulguis portar el dia del teu casament.  Qualsevol maquillatge i qualsevol pentinat seran looks de núvia mentre hi hagi una noia que els porti pel seu gran dia. Això, t’obre tot un món de possibilitats! El més important és que triïs el que triïs t’hi sentis molt còmode i sobretot et sentis molt tu i a la vegada molt especial, diríem que et sentis “extraordinàriament tu”

Perquè surti la màgia, és molt important reunir els ingredients adequats; empatía, sinceritat i una gran dosi de bones idees. Així, juntes, prepararem el teu look. Si tens una idea molt clara, t’ajudaré a adaptar-la a les teves faccions i als teus cabells. Si no saps ni per on posar-t’hi, tranquil·la, tindràs el meu assessorament en tot moment i t’ajudaré a trobar el look que reflecteixi més bé la teva personalitat, el teu estil i, en definitiva, la teva essència

Si tens ganes de tenir més informació, emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina i em posaré en contacte amb tu el més breument possible.

Vull ser extraordinàriament jo

Per rebre més informació o resoldre qualsevol dubte, emplena el formulari següent i em posaré en contacte amb tu el més breument possible.

Vull ser extraordinàriament jo

Per rebre més informació o resoldre qualsevol dubte, emplena el formulari següent i em posaré en contacte amb tu el més breument possible.

Scroll to Top