CURSOS D'AUTOMAQUILLATGE

CURSOS D'AUTOMAQUILLATGE

El teu interior i el teu exterior estan íntimament relacionats. La manera com et sents per dins determina l’actitud amb la que encares el dia i la imatge que mostres a l’exterior. Però, i si hi hagués un truc per poder revertir aquesta relació? Un truc perquè el que portes a l’exterior influeixi en com et sents a l’interior…  Estic segura que ja has experimentat aquesta sensació alguna vegada: Aquells texans que et fan sentir com una reina, aquell pijama que et relaxa o aquell pintallavis que et fa menjar-te el món.  El maquillatge és una eina extremadament poderosa per aconseguir aquest propòsit. Per això, si no vols tornar a tenir un dia ordinari a la teva vida, no et pots perdre una formació personalitzada com aquesta. Tots els cursos, excepte les assessories online, es fan al meu estudi a Girona. Tria la modalitat que s’ajusti a les teves necessitats i sigues sempre extraordinària

TRIA EL TEU CURS

Extraordinàriament simple

Duració del taller: 1h-1h i 30”
Taller individual o en parella

Aquest és el teu taller si et vols iniciar en el món del maquillatge o si ja et maquilles de tant en tant, però busques aprendre com fer un look senzill, fàcil i natural pel teu dia a dia, que ressalti el millor de les teves faccions.

preu: 35€/persona

Sempre extraordinària

Duració del taller: 2h 
Taller individual o en parella

Si ja tens una base o encara que comencis des de zero, però vols anar una mica més enllà d’un maquillatge express, aquest és el teu taller. Aprendràs com preparar la pell, com triar i aplicar la base de maquillatge, com donar dimensió al rostre, maquillatge d’ulls i llavis i tècniques perquè t’aguanti més hores

preu: 50€ /persona

Extraordinàriament complet

Duració del taller: 3h 
Taller individual

Si ets una autèntica amant del maquillatge, aquest és el teu taller. Especialment dissenyat per persones que vulguin reciclar la seva tècnica i treure el màxim partit dels productes que ja tenen a casa. Durant aquesta formació no només aprendràs tècniques de maquillatge, sinó que descobriràs quines gammes de colors són les que més t’afavoreixen. Farem un repàs complet al teu neceser i aprendràs a identificar quins productes estan en bon estat i quins no, a tenir cura del teu maquillatge, eines i brotxes perquè et duri més i, sobretot, aprendràs com treure partit a aquell producte que et vas comprar amb tota la il·lusió del món, però que ara ja no et recordes de com fer-lo servir.

preu: 85€

Are you REDY?

Duració del taller: 1h 
Taller individual 

Are you Redy és una manera diferent d’enfocar una formació de maquillatge.
No és un taller que es basi en la tècnica (tot i que també n’aprendràs) sinó en el color. A través d’uns simples exercicis traurem quins són els colors que harmonitzen més bé amb la teva fisonomia i com aplicar aquest coneixement al maquillatge. Ens enfocarem sobretot als pintallavis i trobarem el teu color vermell perfecte.

preu: 35€

Assessories online: Les necessitats del necesser

Duració del taller: 1h 
Taller individual 

 Descobreix per a què serveixen tots els productes que tens a casa i si són els adequats per tu. Aprèn com aplicar-los, com treure’n el màxim partit i com conservar-los. I tot això sense sortir de casa!  

Preu: 35€ 

VAL REGAL

Vols regalar algun dels cursos d’automaquillatge per Nadal o per alguna ocasió especial? Omple el formulari del final de la pàgina i especifica als comentaris que vols un val regal i a qui va dirigit. Els vals tenen una validesa d’un any amb dia i hora a convenir. Rebràs el val personalitzat en un sobre decorat i amb el nom de la persona a qui ho vulguis regalar. 

Ressenyes

CURSOS AUTOMAQUILLATGE

Vull estar sempre extraordinària

Emplena el següent formulari per demanar més informació sobre els diferents cursos i per demanar dia i hora.  

Scroll to Top